متخصصان انگلیسی و ایتالیایی معتقدند که مصرف روزانه سه عدد موز در روز خطر ابتلا به سکته مغزی را کاهش می‌دهد.

به گزارش ایسنا، مصرف یک عدد موز در وعده غذایی صبحانه،‌ یک عدد در وعده غذایی نهار و یک عدد نیز در هنگام عصر پتاسیم لازم برای کاهش شانس ه شدن خون در مغز را تامین می‌کند.

این یافته‌ها نشان می‌دهد که هزاران مورد از موارد سکته‌های مغزی می‌تواند با مصرف مواد غذایی حاوی پتاسیم از قبیل اسفناج، شیر، خشکبار، ماهی و عدس پیشگیری شود.

این متخصصان دریافتند که دریافت 1600 میلی‌گرم پتاسیم در روز می‌تواند تا حدودی خطر سکته مغزی را کاهش دهد. هر عدد میوه موز به طور متوسط حاوی 500 میلی‌گرم پتاسیم است که میزان فشار خون را کاهش می‌دهد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی ایندین تایمز، مقدار کم پتاسیم منجر به ضربان نامرتب قلب، حساسیت و اسهال می‌شود.


صنایع میوه خشک آسرولا پتاسیم ,کاهش ,مغزی ,می‌دهد ,سکته ,غذایی ,سکته مغزی ,کاهش می‌دهد ,میلی‌گرم پتاسیم ,وعده غذایی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

این روزها قیمت خودرو دانلود فایل اینجا همه چی هست ذهن نخست شاهین اردبیل مسیحا و رویا ندای ازادی وطن فروش تعمیر و ارتقای فلزیاب