بهتر است فرزندانتان را علاقه مند به مصرف
میوه خشک کنید و این خوراکی سالم و پرارزش را جایگزین انواع تنقلات و هله
هوله های مضر برای سلامتی فرزندتان کنید
دکتر رحمانی متخصص تغذیه گفت: خشک کردن
یکی از روشهای نگهداری میوهها محسوب میشود که در قدیم از نور آفتاب و
سایر روشهای فیزیکی استفاده میکردند، در حالی که امروزه از روشهای
شیمیایی بهره میبرند که گاهی این روشها اثرات سوئی به همراه دارد.
وی ادامه داد: ترکیبی به نام اسیدسولفور
قوی در برخی میوههای خشک به کار میرود تا بتواند رنگ و طعم آن را حفظ
کند، موجب بروز آسم در برخی افراد میشود. مطالعات نشان داده است که یک
درصد افراد حساس به سولفور دارای آلرژی میشوند و پنج درصد افراد حساس به
این ماده دچار آسم میشوند، پس این افراد باید از مصرف میوههای خشک پرهیز
نمایند.
رحمانی افزود: ۱۰۰ گرم میوه خشک از نظر
غلظت و ارزش مواد غذایی با همان مقدار میوه طبیعی برابر نمیباشد، میوههای
خشک کالری و فیبر متراکم بیشتری دارند و افراد باید مقدار مشخصی از آنها
را به کار ببرند.
وی بیان کرد: در میوههای خشک چون افزایش
قند را شاهد هستیم، در نتیجه برای افراد دیابتی و بیش فعال مناسب نمیباشد.
به علاوه ویتامینهای خانواده B در این میوهها کاهش پیدا میکند.
رحمانی خاطرنشان کرد: میوههای خشک مواد
معدنی و آلی، برتری در مقایسه با میوههای تازه دارند و میتوانند به عنوان
یک جایگزین مناسب برای آنها در افراد سالم محسوب شوند و نیز والدین
میتوانند میوههای خشک را به جای چیپس و پفک و سایر تنقلات در برنامه
غذایی کودکان و نوجوانان خود قرار دهند
منبع: hidoctor.ir
صنایع میوه خشک آسرولا
میوههای ,افراد ,میوه ,روشهای ,رحمانی ,افراد باید ,افراد حساس ,درصد افراد
منبع
درباره این سایت