به گزارش پانا، طالبی یکی از بهترین منابع ویتامین A است و مملو از بتاکاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامین A میشود.
براساس مطالعات اخیر دانشمندان، طالبی علاوه بر ویتامینهای A و C حاوی مواد مغذی مفید دیگری مثل پتاسیم، فولات، فیبر، منیزیم، ید و ویتامینهایB6،B3،B5 وB1 است.
طالبی منبع غنی ویتامینهای A و C و منبع بسیار خوب ویتامین B6 و پتاسیم و منبع خوبی از سایر مواد مغذی ذکر شده است.
همانطور که ویتامین A آنتیاکسیدان محلول در چربی است، ویتامین C آنتیاکسیدان محلول در آب است و مصرف این میوه به دلیل دارا بودن مقدار زیادی از این دو ویتامین، ابتلا به بسیاری از بیماریهای مزمن مثل بیماریهای قلبی، سکته و سرطان را کاهش می دهد .
وجود مجموعهای از ویتامینهای گروه B در این میوه آن را به یک ماده بسیار خوب برای سوخت و ساز انرژی در بدن تبدیل کرده است. لاغرکننده است.
صنایع میوه خشک آسرولا ویتامین ,طالبی ,بیماریهای ,منبع ,میوه ,ویتامینهای ,آنتیاکسیدان محلول ,مواد مغذی ,بیماریهای قلبی ,طالبی منبع منبع
درباره این سایت